Over Feminity

 

Dans, ontspanning en beauty centre Feminity is de eerste dansschool die zich met een breed en gevarieerd aanbod alleen op vrouwen richt.

Binnen Feminity omarmen de Latijns – Amerikaanse en de Oosterse cultuur elkaar. Een zuiver evenwicht tussen dans & passie met rust & schoonheid.

Feminity biedt voor vrouwen een veilige omgeving waarin je geheel jezelf kunt zijn en jezelf op vele manieren kunt ontdekken en ontwikkelen.

Feminity biedt op een toegankelijke manier vrouwen een breed scala aan activiteiten die lichaam en geest in balans brengen. Wij staan klantvriendelijkheid en hoge kwaliteit.

 

Onze missie

Feminity wil dat vrouwen gelukkiger worden door hen te leren het mooiste en beste uit zichzelf te halen met dans, beweging en beauty activiteiten gericht op plezier, spiritualiteit en ontspanning, waardoor de balans tussen lichaam en geest wordt versterkt.

 

Binnen Feminity worden alle lessen uitsluitend door goed opgeleide, professionele docenten verzorgd.

Voor de danslessen worden 3 keer per jaar cursussen verzorgd, in blokken van 12 weken, startend in januari, april en september. Daarnaast worden er wekelijks yoga, pilates en meditatie lessen gegeven. Tevens beschikt Feminity over een prachtige beauty ruimte waar u massages kunt ontvangen. Beide ruimtes zijn ook te huur.

 

Achtergrond oprichter Feminity

Feminity is opgericht door Maartje Brinkman. Het idee is ontstaan vanuit alle ervaringen die zij met de jaren heeft opgedaan. Aan de ene kant het dansen; vanuit een klassiek balletverleden is zij in 2005 begonnen bij Danscentrum Salséros en heeft jarenlange ervaring heeft opgedaan in zeer diverse dansstijlen. Zij is daardoor een breed inzetbare dansdocente. De combinatie vanuit het klassieke ballet en de Latijns Amerikaanse dans maakt haar tot een gracieuze danseres.

Aan de andere kant de hulpververlening: Maartje is gediplomeerd sociotherapeut en psychiatrisch verpleegkundige. Vanuit alle ervaringen die Maartje afgelopen jaren heeft opgedaan, vooral in de vrouwen– en jeugdhulpverlening, is haar drijfveer gegroeid om vrouwen te leren zich weer bewust te laten worden van hun eigen kracht. Oplossingsgericht en systeemgericht werken is daarbij een methodiek waar zij veel ervaring mee heeft.

 

Als dansdocente geeft zij dames naast de danstechniek ook lichaamsbewustzijn mee, belangrijk voor onderwerpen als intimiteit en grenzen. Vanuit die interesse voor lichaamsbewustzijn heeft zij diverse massageopleidingen gevolgd en is ook massagetherapeut.

Voor Maartje is zenboeddhisme de verbinding tussen beide kanten. Met vele jaren ervaring in de traditie bij zenmeester Thich Nath Hanh en momenteel bij Rients Ritskes, geeft zij nu zelfstandig meditatie trainingen die een zuivere balans vormen tussen de mindfulness en zentraditie.

LOCATIE & INFORMATIE

Feminity Rotterdam

Delftweg 127

3043 NH  Rotterdam (Overschie)

 

Feminity Amsterdam

Mirror centre / boven zaal

Ter Gouwstraat 3,

1093 JX Amsterdam

M. 06 - 22 88 05 60

E. info@feminity.nl

KvK 63549964

BTW-nr:  NL214500894B01

AGENDA

VOLG ONS

 

 

SCHRIJF JE IN  VOOR ONZE NIEUWSBRIEF