Dames volgen en heren leiden?

Feminity is uniek in haar aanbod en leert de cursisten zowel te leiden als te volgen. Daarom kunnen dames altijd met elkaar dansen!

Alle vrouwen zijn welkom; combinaties van moeder & dochter, vriendinnen, les(bi)'se koppels, collega's... Maar ook als dame alleen kunt u meedoen.

Salsa solo

Bachata  solo

Buikdansen

Kizomba solo

Twerk dance workout

Tahiti dance

Burlesque

Afrikaanse dans

Zelfverdediging

sport voor vrouwen

Speciaal ontwikkeld voor dames om solo te leren dansen. Na deze cursus kunt u ook samen de salsa dansen. U leert diverse salsa technieken/ oefeningen en ladystyling.

Als extra ook aandacht voor merengue&bachata.

Feminity biedt een mengeling van verschillende soorten bachata. Bachata romantica, Dominicana en Bachata tango. Wij hebben programma's van beg. tot gev. voor zowel koppels als solo dansen. Bij alle niveau's leert u diverse technieken en leuke figuren

Bij Buikdansen worden de spieren van 't lichaam gebruikt om muziek mee te maken. Buikdansen maakt je flexibeler, is goed voor het zelfvertrouwen, helpt tegen pijnklachten etc. !

Speciaal ontwikkeld voor dames die Kizomba solo willen leren! U leert alle diverse technieken, maar ook diverse figutren & veel ladystyling!

Verschillende stijlen zoals Kizomba Angola, Passada, Urban Kizz en Tarraxinha.

Twerk is een Afrikaanse dans waarbij de bewegingen van de billen centraal staan. Tijdens de cursus leer je diverse twerk technieken en daarnaast leuke danspasjes in de stijl van reggaeton, afro house en dance hall.. Een intensieve dans - workout.

Tahiti dance is een prachtige vrouwelijke dans waarbij de heupen veelal worden gebruikt.
Het is een traditionele culturele dans waarbij veel bewegingen een verhaal hebben.
Naast dat het vrouwelijk en cultureel is is het een ontzettend goede workout!

Burlesque is de kunst van het teasen. Op een verleidelijke, theatrale wijze leer jij hoe je kunt schitteren voor het publiek of gewoon thuis voor je geliefde. Voel je als vrouw krachtiger, verleidelijker en ontwikkel je zelfvertrouwen.

Afrikaanse dans is energie en geeft energie.

Je leert traditionele Afrikaanse dansbewegingen.

Aardse bewegingen, vaak op blote voeten.

Op een speelse wijze leer je diverse technieken uit de Krav Maga en daarnaast krijg je een lekkere workout om aan je lichaam en concentratie te werken. Ook  voor aandacht besteed aan zelfvertrouwen / women empowerment. Je leert snelle, effectieve bewegingen die makkelijk zijn te leren.

LOCATIE & INFORMATIE

Feminity Rotterdam

Delftweg 127

3043 NH  Rotterdam (Overschie)

 

Feminity Amsterdam

Mirror centre / boven zaal

Ter Gouwstraat 3,

1093 JX Amsterdam

M. 06 - 22 88 05 60

E. info@feminity.nl

KvK 63549964

BTW-nr:  NL214500894B01

AGENDA

VOLG ONS

 

 

SCHRIJF JE IN  VOOR ONZE NIEUWSBRIEF