Wat is Ayahuasca?

Ayahuasca is een zeer oud mystiek medicijn uit het Amazonegebied. Het is een entheogene drank (entheogeen = in contact met God), die al duizenden jaren wordt gebruikt door de inheemse bevolking voor persoonlijke heling en transformatie.

Ayahuasca is een gekookte thee van twee planten. De ene plant bevat DMT en de ander een MAO remmer. DMT is een lichaamseigen stof, aangemaakt door je pijnappelklier. De MAO – remmer breekt de enzymen af in je maag zodat de DMT kan worden opgenomen.

Bij Feminty werken we nu met de combinatie Peganum Harmala (Syrische Wijnruit) voor de MAO remmer  en Jurema (Mimosa Hostilis) voor de DMT. Een bijnaam van Ayahuasca is ‘’la purga’’ dit betekent in het Spaans zuivering/schoonmaak. De purga kan als een lichamelijke en geestelijke reiniging worden gezien.

 

Wat kan het voor je betekenen?

Ayahuasca opent bewustzijnslagen waardoor jij je échte zielsessentie kunt ervaren. Het herinnert jou wie je werkelijk van binnen bent. Het werkt sterk zuiverend op fysiek, emotioneel, mentaal en zielsniveau. Ayahuasca opent de innerlijke zintuigen en brengt je in aanraking met spirituele ervaringen. Hierdoor ontvang je levenslessen, je kunt visioenen krijgen over de toekomst en het verleden van de aarde, de kosmos en jezelf. Ayahuasca opent je niet alleen voor de mooie en spirituele realiteiten; het opent je ook voor het onbewuste pijnlichaam.

Het pijnlichaam is een deel van je onderbewuste, waar allerlei pijnlijke, angstige en teleurstellende ervaringen liggen opgeslagen. Verdrongen materiaal uit dit en vorige levens en uit de levens van je voorouders kleuren dit pijnlichaam. Ayahuasca kan je confronteren met pijnlijke ervaringen van bijvoorbeeld geboorte en dood, evenals andere trauma’s uit het verleden.

Het gebruik van Ayahuasca is een unieke manier om ons lichaam en onze geest te reinigen van alle ballast, die we in de loop van ons bestaan hebben opgebouwd. Zo worden diepe inzichten verkregen en kan heling plaatsvinden.

Ayahuasca werkt vaak veel dieper dan de Westerse therapie vormen die wij hier kennen. Je kunt zeggen dat Ayahuasca werkt vanuit je diepste kern, terwijl therapie van buitenaf komt.

 

Voor wie

Voor iedereen die het diepe verlangen heeft om vanuit haar ware zielspotentie te leven, bereid is aan zichzelf te werken en verantwoordelijkheid wil nemen voor haar leven, kan een Ayahuasca ceremonie geschikt zijn. Ayahuasca kan ondersteunend werken bij o.a.:

• Traumaverwerking en Posttraumatische stressstoornis

• Hoog gevoeligheid

• Angsten / Fobieën

• Stress

• Rouwprocessen

• Hechtingsproblematiek zoals verlatings- en/of bindingsangst

• Depressieve gevoelens

• Burn-out

• Verslavingen,

• Eetproblemen

• Gedragsproblemen

• Relatieproblemen

• Belangrijke levensvragen en zingevingsvraagstukken: wie ben ik, waarom

   ben ik hier, wat is mijn levensdoel etc.

• Het oplossen van stress, twijfels en dilemma’s

• Lichamelijke klachten zonder medische oorzaak (Psychosomatische

   klachten)

 

Begeleiding

Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden organiseren wij uitsluitend ceremonies met ervaren & liefdevolle medebegeleidsters met diverse therapeutische, sjamanistische en heling ervaringen.

 

Zie ‘Over Feminity’ over de ervaring van de oprichter Maartje Brinkman.

LOCATIE & INFORMATIE

Feminity Rotterdam

Delftweg 127

3043 NH  Rotterdam (Overschie)

 

Feminity Amsterdam

Mirror centre / boven zaal

Ter Gouwstraat 3,

1093 JX Amsterdam

M. 06 - 22 88 05 60

E. info@feminity.nl

KvK 63549964

BTW-nr:  NL214500894B01

AGENDA

VOLG ONS

Dans agenda

Zaterdag 16 juni Kizomba solo in 1 day 13:00 - 17:30uur  @ Rotterdam

Zaterdag 23 juni Twerk bootycamp 14:00 - 17:00 uur @ Rotterdam

Zaterdag 7 juli Twerk Bootycamp @ Amsterdam

 

Ayahuasca ceremonie agenda Rotterdam

Vrijdag 8 juni 14:30 uur tot zaterdag 9 juni 12:00 uur

Ayahuasca avond ceremonie met sjamanistische workshop en overnachting.

 

Vrijdag 29 juni 14:30 uur tot zaterdag 30 juni 12:00 uur

Ayahuasca ceremonie met Baarmoeder healing: Rite of the womb tijdens Volle maan. Met overnachting.

 

SCHRIJF JE IN  VOOR ONZE NIEUWSBRIEF